en

Business & Personal Support

op maat voor ondernemers en CEO's


Wie ben ik

Ik ben Isabelle en ik ben gepassioneerd Personal Assistant. Na 26 jaar als Executive Assistant gewerkt te hebben op corporate niveau in verschillende sectoren was het tijd om mijn carrière een andere wending te geven. Zo is 'Your Personal Assistant' ontstaan in de zomer van 2021.

Kan jij als ondernemer of CEO begeleiding gebruiken in je business organisatie en je privé leven, dan assisteer ik je graag. We bekijken samen wat je noden zijn en werken een actieplan op maat uit. Op die manier kan jij je focus leggen waar die thuis hoort, je core business. Ik til ontzorgen naar een hoger niveau. 

Mijn vrije tijd breng ik graag wandelend door in de natuur, met mijn neus in de boeken of op de golfbaan. Ik ben een groot koffieliefhebber en start mijn dag steevast met twee kopjes koffie. Samen met mijn dochters en onze hond wonen we in het centrum van Lier, dicht bij alles en toch vlakbij de natuur. 

Wil je graag weten wat mijn meerwaarde is voor je business en privé leven? Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek met een kopje koffie of tijdens een rondje golf.